Direktor Lučić u Baru: Nastavlja se investiranje u izgradnju trga i šetališta u Sutomoru

Direktor Uprave javnih radova, Boro Lučić sa saradnicima, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i direktor Javnog preduzeća “Morsko dobro” Mladen Mikijelj razgovarali su o nastavku realizacije započetog kapitalnog projekta rekonstrukcije i izgradnje šetališta i novog trga u Sutomoru – II faza radova.


Iskazano je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i realizacijom ovog važnog projekta, koji je Sutomoru pružio potpuno novi imidž i omogućio mnogo bolju sezonu i ove godine, iako nije u potpunosti realizovan.


Na sastanku je iskazana spremnost Opštine Bar, Morskog dobra i Uprave javnih radova da se nastavi sa realizacijom projekta. Nastavkom realizacije i završetkom ovog projekta Sutomore će moći da pruži turističku ponudu najvišeg nivoa u rangu sa najprestižnijim destinacijma Mediterana.

Projekat će biti finansiran zajedničkim sredstvima sve tri strane – Opštine Bar, Morskog dobra i Uprave javnih radova.
Do kraja sedmice biće formirana Komisija za pripremu i evaluaciju tenderske dokumentacije za izvođenje radova na drugoj fazi, koju će činiti predstavnici Opštine Bar, JP “Morsko dobro” i Uprave javnih radova. Komisija će odmah početi procedure kako bi se što prije počelo sa radovima na projektu.


Raičević, Mikijelj i Lučić, danas nakon sastanka obišli su lokaciju u Sutomoru. Oni su se na licu mjesta uvjerili u kvalitet do sada izvedenih radova i obišli lokacije na kojima će biti nastavljena rekonstrukcija i izgradnja šetališta i trga u Sutomoru.

Author

Uprava javnih radova

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *