Direktor Lučić sa projektantima, revidentima i nadzorom: Neodgovorne čeka oduzimanje licenci

Direktor Uprave javnih radova, Boro Lučić održao je sastanak sa projektantima, revidentima i predstavnicima nadzora, u skladu sa instrukcijama sa sastanka sa ministrom finansija i socijalnog staranja, Milojkom Spajićem.


U toku razgovora sa predstavnicima subjekata odgovornih za kvalitet izvođenja radova, predstavljena je odlučna namjera države da se sankcionišu greške, pokrenu postupci za oduzimanje licenci i slično, u cilju povećanja kvaliteta dobijenih projekata.


Direktor Lučić je sa projektantima, revidentima i nadzorom razgovarao i o svim otvorenim pitanjima u realizaciji kapitalnih projekata.


Na nedavnom sastanku sa ministrom Spajićem istaklnuto je da država ima novca za realizaciju kapitalnih projekata u ovoj godini, ali da se od svih učesnika u realizaciji projekata očekuje poštovanje dinamike i kvaliteta izvođenja radova.


Ministar Spajić je poručio da Vlada neće tolerisati neizvršavanje ugovorenih obaveza, zbog čega dolazi do zastoja u dinamici radova i neadekvatnog kvaliteta realizacije projekata.

UPRAVA JAVNIH RADOVA

Author

Uprava javnih radova

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *