Direktor Lučić sa izvođačima radova: Neophodno ubrzati dinamiku realizacije projekata

Direktor Uprave javnih radova, Boro Lučić, održao je juče i danas sastanke sa predstavnicima izvođača radova angažovanim na realizaciji kapitalnih projekata, u skladu sa zaključcima susreta rukovodstva Uprave javnih radova i Uprave za saobraćaj sa ministrom finansija i socijalnog staranja, Milojkom Spajićem.


Tokom sastanka sa izvođačima razgovarano je o dinamici izvršenja, načinu plaćanja ugovorenih obaveza i sagledana eventualna otvorena pitanja po pojedinim projektima za zaključene ugovore.


Direktor Lučić je istakao neophodnost ubrzanja dinamike izvođenja radova na većem broju projekata, u cilju privođenja posla kraju u što kraćem roku, uključujući i višegodišnje projekte.


Jučerasnjem sastanku prisustvovali su predstavnici “Inženjering puta”, “Eurozoksa”, “Rominga”, “Bombetona”, “Puteva Bar”, “Montala”, “Tehnogradnje”, “Unipreda”, “Gradnje inženjering”, “Toškovića” i “Tofija”, dok su u današnjim razgovorima učestvovali predstavnici “Novog Volvoksa”, “Crnagoraputa”, “Indel Inženjeringa”, “Kodinga”, “Strucona”, “Fidije”, “Čelebića”, “Erlanga”, “Bemaksa”, “Permontea” i “Metaluplasta”.


O aktivnostima i načinima za ubrzanje realizacije aktuelnih i planiranih kapitalnih projekata direktor Lučić će narednih dana razgovarati i sa projektanima, revidentima i predstavnicima stručnog nadzora.


UPRAVA JAVNIH RADOVA

Author

Uprava javnih radova

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *